banner 2

Vasile (Bebe) Mihaescu: Reteaua infractionala de la UMF este protejata de Big Brother Astarastoaie (FOTO, VIDEO)

bebe-mihaescu-1"Reţeaua infracţională de la UMF este protejată de Big Brother Astărăstoaie şi de decanul Doina Azoicăi", este opinia lui Vasile Mihăescu. Vasile (Bebe) Mihăescu, cunoscut publicului larg ca Bebe Sexologul, este specialist în psihologie medicală, psihosexologie, psihologie transpersonală, psihosomatică şi psihoterapie şi conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" din Iaşi. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută marti, 8 noiembrie 2011, la Hotel Ramada, Bebe Mihăescu a vorbit despre infracţiunile din sistemul educaţional medical ieşean. Unul din subiectele aduse în discuţie este problema platoformei e-Learning. "Această platoformă de e-Learning, pe bune, nu funcţionează, este cu totul altceva faţă de ceea ce ni s-a spus."

bebe-mihaescu-1"Reţeaua infracţională de la UMF este protejată de Big Brother Astărăstoaie şi de decanul Doina Azoicăi", este opinia lui Vasile Mihăescu. Vasile (Bebe) Mihăescu, cunoscut publicului larg ca Bebe Sexologul, este specialist în psihologie medicală, psihosexologie, psihologie transpersonală, psihosomatică şi psihoterapie şi conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" din Iaşi. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută marti, 8 noiembrie 2011, la Hotel Ramada, Bebe Mihăescu a vorbit despre infracţiunile din sistemul educaţional medical ieşean. Unul din subiectele aduse în discuţie este problema platoformei e-Learning. "Această platformă de e-Learning, pe bune, nu funcţionează, este cu totul altceva faţă de ceea ce ni s-a spus. Ea a putut fi folosită la înscrieri şi suntem abia în faza în care se reaportează informaţiile. Poate începând cu anul viitor, va funcţiona. Acum această platformă doar ne manipulează şi ne adoarme pe noi, cadrele didactice. Pe scurt, platforma aceasta de e-Learning înseamnă Noapte bună! Toate disciplinile trebuiau încărcate pe e-Learning, dar nu s-a încărcat niciuna."

În cadrul conferinţei, Bebe Mihăescu a vorbit şi despre erorile de plată ce intervin la examinarea studenţilor, despre chitanţele eliberate studenţilor pentru reexaminare, deşi acele chitanţe sunt doar nişte hîrtii ştampilate, fără ca banii să fi fost încasaţi la contabilitatea facultăţii. În opinia conferenţiarului, rectorul UMF, Vasile Astărăstoaie  (pe care îl numeşte Big Brother) nu este un rector bun: "Când vine vorba de învăţământ, deşi Vasile Astărăstoaie este medic legist, noi nu lucrăm cu morţii! Cel mai bine pentru el, ca să fie fiericit, un rector  excepţional, este ca noi, profesorii să nu mai fim şi astfel lumea să îl admire."

Revenind asupra discuţiei despre platforma de e-Learning care a cauzat un scandal monstru la UMF, Vasile Mihăescu este de părere că implicare DNA-ului a dus la accelerarea implementării platformei: "După scandalul cu pricina, abia acum lucrurile s-au accelerat. Va ajunge ca în scurt timp, maxim un an de zile, ca sistemul de e-Learning să fie operaţional, dar încă nu este." 
Agenda de Iasi
Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org