banner 2

REZULTATE ALEGERI LOCALE IASI 10 IUNIE 2012: Cristian Adomnitei a castigat detasat sefia Consiliului Judetean Iasi, cu peste 60% din numarul de voturi

cristian-adomnitei-presedintele-cj-iasiDupa ce si-a adjudecat Primaria Iasi, USL a castigat si Consiliul Judetean. Candidatul USL, Cristian Adomnitei, a castigat sefia CJ profitand de votul politic de la nivelul intregului judet.

cristian-adomnitei-presedintele-cj-iasiDupa ce si-a adjudecat Primaria Iasi, USL a castigat si Consiliul Judetean. Candidatul USL, Cristian Adomnitei, a castigat sefia CJ profitand de votul politic de la nivelul intregului judet. Adomnitei a fost ales cu circa 65 la suta din voturi, la o diferenta mare de candidatii celorlalte partide, Constantin Simirad (UNPR), Petru Movila (PDL) si Vlad Hogea (PP-DD). Astazi vor fi facute publice si rezultatele oficiale pentru Consiliul Judetean, in calcul intrand patru formatiuni pentru formarea noii structuri: USL, UNPR, PP-DD si PDL.

Imediat dupa aflarea rezultatului, Adomnitei a sarit sa-i multumeasca primarului Gheorghe Nichita, dusmanul sau declarat in urma cu un an, dar prieten de cruce in aceasta campanie electorala. Liberalul a si inceput sa promita ca va schimba multe la varful Consiliului Judetean, de la aeroport pana la autostrada. "E un procent asemanator cu cel obtinut de primarul Gheorghe Nichita. Acest lucru arata cat de solida si de dorita a fost aceasta alianta intre PSD si PNL. Iasul a fost caracterizat de multe neintelegeri intre cei doi edili, cel de la Primarie si cel de la Consiliul Judetean. Este o obligatie a mea de a lupta impreuna, o obligatie care depaseste orice doctrina politica. Iasul are mai multe proiecte restante, de care ma voi ocupa din pozitia de presedinte la CJ: crearea de locuri de munca, dezvoltarea Aeroportului, autostrada Iasi - Targu Mures si Spitalul Regional de Urgenta", a spus Cristian Adomnitei.

bzi.ro

 

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org