banner 2

Simpozionului Național ,,Ioan Câmpeanu”

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, Asociația Internațională a Polițiștilor - Secţia Română, Regiunea 1 Iaşi, în parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi - Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Asociația „Alexandru Ioan Cuza Nr. 20”Iași și Casa de Cultură a Municipiului Iaşi ,,Mihai Ursachi” au plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a XI-a ediție a Simpozionului Național ,,Ioan Câmpeanu”, cu tema AGRESORUL ȘI VICTIMA ÎN CULTURA VIOLENȚEI, care va avea loc la data de 16 iunie 2017, ora 10, în sala deconferințe a Casei de Cultură a Municipiului Iași ,,Mihai Ursachi”.

La lucrările simpozionului sunt așteptați să participe psihologi, juriști, asistenți sociali, educatori, politisti, precum și alte categorii de specialiști care lucrează în domeniul asistenței psihologice, sociale, educaționale și juridice, a persoanelor care ajung victimele diverselor forme de agresiune, precum și a agresorilor.


Persoane de contact: Colonel (r) Gheorghe Fotea, telefon 0751199582 și Comisar Şef de poliţie Ani-Maria Gherghel, telefon 0742966296.

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org