banner 2

Masuri de ordine la meciul de la Botosani

In data de 27 iulie 2018,  începând cu ora 21:00, în municipiul Botoşani pe ”Stadionul Municipal” este programată partida de fotbal dintre echipele F.C. BOTOŞANI – A.F.C. HERMANNSTADT, contând pentru etapa a-II-a a Campionatul Ligii 1 Betano.
Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate în sistem integrat de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău , în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, , Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani.  
Pentru acest eveniment, ieri 25.07.2018, la sediul ”Stadionului Municipal” din loc. Botoşani,  avut loc în şedinţa de organizare a misiunii, la care au  participat reprezentanţii  tuturor structurilor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică.
 Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 19:00.
 RECOMANDĂRI
Pentru buna desfăşurare a acestei partide de fotbal cetăţenii trebuie sã respecte mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive.
Copii minori au obligaţia de a prezenta documentele legale de acces pentru a li se permite accesul in tribună.
Pentru a vă proteja de ploaie recomandăm folosirea pelerinelor de ploaie deoarece accesul în stadion cu umbrele  este interzis.
Evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, violenţe verbale şi fizice sau manifestări violente.
Pentru evitarea disconfortului şi aglomerărilor de persoane este indicat ca prezenţa publicului la stadion să se facă într-un timp suficient faţă de ora începerii.
La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţã, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate, şi după caz materialele de recuzită vizuală pentru evenimentul sportiv aflate asupra lor.
Sunt interzise : pătrunderea în incinta bazei sportive fãrã documente de acces,  în stare  vãditã de beţie , consumul de bãuturi alcoolice, refuzul supunerii la  efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de cãtre forţele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel , cu substanţe corozive ori care murdãresc, participarea la scandal, proferarea  de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare , ameninţãri cu acte de violenţã împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucãtori sau a bunurilor acestora.
De asemenea, este interzisă ameninţarea cu acte de violenţã faţă de forţele de ordine, ascunderea feţei cu articole de îmbrãcãminte sau alte accesorii, refuzul de a părăsi imediat arena sportivă dacã mãsura evacuãrii a fost dispusã de cãtre personalul de ordine şi siguranţã sau de cãtre forţele de ordine.
Menţionăm faptul că nu vor fi tolerate nici un fel de manifestări de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să pună în pericol siguranţa participanţilor.
 Atunci când se constatã cã în urma producerii unor acte de violenţă este pusã în pericol viaţa sau integritatea corporalã a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi , când este pusă în pericol proprietatea publică sau privată, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice şi pentru înlăturarea efectelor unor astfel de acţiuni cu caracter ilegal.          
    

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org