banner 2

Oficial! Ronaldo, condamnat la inchisoare

Fiscul spaniol şi-a dat acordul în privinţa pactului încheiat de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo cu procuratura, în urma acuzațiilor de evaziune fiscală, pentru ca fostul atacant al clubului Real Madrid să plătească o amendă de aproximativ 19 milioane euro şi să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.
Deși a primit o pedeapsă de doi ani, fotbalistul și-a recunoscut vinovăția pentru patru delicte fiscale și nu va face nicio zi de închisoare.

El a fost acuzat că s-a sustras de la plata sumei totale de 14.768.897 euro către fiscul spaniol, bani reprezentând impozitul pentru drepturile de imagine între 2011 şi 2014, prin intermediul unor firme înregistrate în paradisuri fiscale.

În urma acordului încheiat cu autorităţile spaniole, Ronaldo va achita suma respectivă plus dobânda, valoarea totală fiind de aproape 19 milioane euro. De asemenea, el va suportă şi cheltuielile de judecată.
sursa: a1.ro

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org