banner 2

Super User

Super User

Videochat la un alt nivel

Domeniul videochatului si jobul de model de videochat castiga treptat din ce in ce mai multa popularitate. Nu numai in randul tinerelor ce isi doresc sa castige bani rapid si usor, ci si printre doamne, femei, chiar mame ce se vad puse in dificultati financiare si nu numai. Limitele de castig in domeniul videochatului nu tin decat de fiecare model in parte.

Ambitia si determinarea fiecarui model de videochat ii aduce si castigul, exact acest gen de fete fiind cautate de Heylux, studio de videochat premium din Iasi care ofera tuturor fetelor si femeilor care stiu ce vor acea sansa de a-si indeplini visele – fie ca sunt de a avea o masina, de a calatori in toata lumea sau de a avea propria casa. “Cele care au mai lucrat in domeniul videochatului stiu ce presupune, inovatia adusa de Heylux sunt conditiile extraordinare de lucru oferite. Chiar si cele ce nu au mai lucrat in domeniu vor vedea ca jobul de model de videochat inseamna mai mult, cu totul altceva decat si-au inchipuit.” declara managerul de la Heylux

agenda de iasi foto 2Ce inseamna aceste conditii extraordinare? Unele fete sunt obisnuite cu o rutina, se machiaza in acelasi fel, poarta aceleasi haine in timpul orelor de program si ajung astfel sa se plafoneze, chiar daca in ceea ce priveste castigurile sunt cu mult peste castigurile majoritatii. La un nivel mediocru videochatul poate fi banal. Nu insa si cand iti doresti un alt statut financiar. Astfel, castigurile sunt pe masura ambitiilor fiecareia. Sunt oferite sfaturi modelelor, sprijin constant.

Mai mult decat atat exista si pachete diverse de bonusuri care sa asigure o viata cat mai confortabila fetelor, cu investitie in imaginea modelelor. Zilnic, inainte de inceperea fiecarei ture, modelele beneficiaza de sedinte gratuite de machiaj realizate de make-up artisti profesionisti, coafura, ajungand de cele mai multe ori la schimbari complete de look. Fiecare model in parte beneficiaza si de fotografii si filmulete de prezentare pentru portofoliul individual, realizate de fotografe profesioniste. Toate acestea sunt facute pentru a investi in imaginea modelelor, pentru ca ele sa poata atrage mai multi admiratori intr-un mod cat mai profesionist. Cursurile gratuite de limba engleza si franceza, cursurile de perfectionare ale acestor limbi de circulatie internationala sunt si cele care le ajuta pe modele sa castige considerabil mai mult, chiar peste media castigurilor din videochat.

Manager Heylux: “O adevarata viata de vedeta, o reala placere de a veni la job, asta oferim noi fetelor ambitioase ce isi doresc cu adevarat o schimbare in viata lor. Experienta noastra in domeniul videochatului ne-a ajutat sa realizam ca un model fericit inseamna un atu, atat pentru propria persoana cat si pentru intreaga echipa.”.

agenda de iasi foto 3Si daca modernul si evolutia modului in care activeaza un studio de videochat se remarca in atat de multe aspecte, la fel de important se pare ca este si locul in sine. Din aceasta nevoie de a ridica standardele studioruile dispun de camere amenajate special, asemanatoare unor cluburi cu pretentii sau cu decoruri si designuri ce pot fi vazute doar in reviste. Nu se face rabat la lux si rafinament, de la mobilier, corpuri de iluminat, aranjamente si design, toate amenajarile sunt de vis, pentru ca fiecare model sa vina mereu cu placere la studio.

Nu este inca o nevoie de a resuscita domeniul. Videochatul este inca in floare, o afacere si un job cu profit ce se vede in fiecare zi. Doar ca in piata competitiei este nevoie de acel ceva in plus pentru a atrage. Ceea ce inseamna interesul studiourilor de a iesi in evidenta este si castigul modelelor de a lucra intr-un mediu placut si cu pachet de servicii complete.

Subscribe to this RSS feed
Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org