banner 2

(VIDEO) Durere nimicitoare! Inmormantarea lui Alin Popa patronul Edy Expedition - 2 iunie 2012

  • Published in Video
inmormantare_alin_popa_2.02.2012_imagini

inmormantare_alin_popa_2.02.2012_imaginiEveniment extrem de dureros astazi in localitatea hunedoreana Brad! Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Alin Alexandru Popa, a fost inmormantat in lacrimile prietenilor, familiei si cunoscutilor.
Sute de persoane s-au adunat în localitatea Brad unde a fost înmormântat astăzi milionarul Alin Popa. Patronul celei mai mari firme de transport marfă din ţară a murit în urmă cu trei zile după ce a intrat într-un TIR pe un drum din judeţul Timiş. Prietenii, familia, dar şi zeci de angajaţi ai firmei pe care o deţinea au venit pentru a-şi lua rămas bun şi a-l conduce pe ultimul drum.Peste o mie de oameni au participat la slujba de înmormântare a lui Alin Popa, care a avut loc la casa din localitatea natală Brad. Oamenii au întâmpinat sicriul cu trupul neînsufleţit cu aplauze. Sicriul a fost pus pe platforma unui autotren, un TIR care aparţine firmei pe care a fondat-o în urmă cu 2 decenii, iar cei aproape o mie de oameni vor însoţi cortegiul funerar spre cimitirul bisericii Adormirea Maicii Domnului. A fost un moment extrem de emoţionant. Oameni simpli din Brad care abia l-au cunoscut sau au auzit numai despre el au plâns ştiind că Alin Popa a fost un om bun, care i-a ajutat pe toţi şi care a murit tragic.


Alin Alexandru Popa a fost înmormântat în cimitirul aflat în curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului din localitatea hunedoreană Brad.

Slujba, care a avut loc în curtea casei părinteşti, a fost oficiată de 12 preoţi. La ea au participat peste 1.500 de persoane, printre care rude, prieteni, dar şi foarte mulţi localnici, care l-au apreciat pe Alin Popa pentru investiţiile pe care le-a făcut la Brad şi pentru modul în care a ajutat comunitatea locală.
Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org